Vilka är vi på MoneyWise?

Vi hjälper dig med allt som rör redovisning och lön för att du ska kunna känna dig trygg och kan fokusera på kärnverksamheten.

Lön och Redovisning är svårt. Men inte för oss!

Om oss

Hos oss på Moneywise är tanken att du som kund alltid ska veta exakt vad kostnaden blir i slutet av månaden.

Att lägga ut sin redovisning och löneadministration har blivit allt vanligare av den enkla anledningen att det faktiskt är kostnadseffektivt. Utvecklingen av redovisnings- och lönesystem har gått i rasande fart och mycket av arbetet är idag automatiserat. Vi vill dela med oss av den ökade lönsamheten genom att sänka priset, men aldrig på bekostnad av kvalitet. Hos oss får du en personlig konsult och vi svarar ALLTID inom 24 timmar och oftast mycket snabbare än så!

Oavsett om du driver ett litet eller stort företag är det värt mycket att kunna ringa din lönekonsult eller redovisningskonsult och veta att den person du pratar med redan känner till ditt företag. Inte nog med det; hos oss jobbar alla konsulter i team vilket innebär att när någon är sjuk eller ledig, har alla i teamet viss kunskap om ditt företag.

När det kommer till redovisning och löner gäller det att ha rätt kompetens för att ha koll på kollektivavtal, regelverk och lagar. Det har vi! Vi hjälper dig med allt som rör redovisning och lön så att du kan känna dig trygg och kan fokusera på kärnverksamheten.

Lön och Redovisning är svårt. Men inte för oss!

When the pandemic hit, they decided together with Jessica to start a budget version of EC Time to help the businesses they could see were struggling a little to make ends meet.

The idea with MoneyWise is that you as a customer always know exactly what the cost will be at the end of the month and that you as a customer can also choose to take greater responsibility for the administrative parts yourself in order to reduce the cost.

Vårt Team

Eva Brolin

Försäljningschef & Ägare

The Queen of Payroll och vår stjärna inom försäljning. Eva har varit aktiv i lönebranschen i fler år än hon vill erkänna! Med över 30 års erfarenhet och tre egna företag inom löne- och redovisning bakom sig har hon samlat på sig gedigen erfarenhet och är den perfekta personen för att driva Moneywise framåt.

Jessica Fussey

VD & Ägare

Jessica håller inte bara koll på siffror och statistik, hon tar även hand om allt som händer bakom kulisserna på företaget. Med nästan 20 års erfarenhet av internationell verksamhet har hon samlat på sig en stor erfarenhet inom ekonomi och personal.

Cristina Olsson

Ägare

Cristina kan allt om lön. Det är egentligen den enda beskrivningen som behövs! Cristina är specialist på lönesystem, arbetar med implementeringar och är ofta första kontaktpunkt för nya kunder.

Joakim Brolin

Affärsutvecklare & Ägare

Trots sin unga ålder så har Jocke lyckats få ihop över 17 års erfarenhet av lön. Han jobbar främst med utveckling av support och implementation men ni träffar honom kanske även på ett säljmöte eller ute på en mässa. Ni är i trygga händer om Jocke blir er kontakt på Moneywise.

Maria Sidor

Redovisningskonsult

Luz Arcilla Herrera

Redovisningskonsult

Eveline Granqvist

Ekonomiassistent

Camilla Magnusson

Auktoriserad Lönekonsult & Teamleader Lön

Malin Egnell

Lönekonsult

Gita Karklina

Lönekonsult

Sofie Söderström

Lönekonsult

Hanna Lagerbäck

Lönekonsult

Victoria Alarcon

Ekonomiassistent

Sandra Jönsson

Lönekonsult & Lönechef

Emilia Norell

Redovisning- & Lönekonsult

Bülent Bakircioglu

Redovisningskonsult

Du är i trygga händer

Moneywise är superbra och lätta att ha att göra med, jag får den servicen jag behöver och upplever Maria som en väldigt duktig redovisningskonsult!🌟

Kaan.S

KASA Säkerhet AB

Vad som verkligen skiljer Moneywise från andra är deras uppmärksamhet på kundservice. De är alltid tillgängliga för att svara på mina frågor och de kommunicerar klart och tydligt. Det har gjort hela processen smidig och bekymmersfri för mig.

Pål K

Servicestart

Ni hjälper mig med det jag behöver på ett bra sätt. Har många kompisar som haft mycket strul med just hjälp av ekonomin innan. Jag skulle rekommendera er till andra.

Christoffer.K

CKV AB

Vi hade ett relativt brådskande behov av en mer senior redovinisningsekonom och kom i kontakt med Moneywise. De lyssnade in vårt behov och kunde snabbt presentera en kandidat som var kvalificerad samt presentera en enkel och konkurrenskraftig prissättning. Vid minskat behov av stöttning än planerat var de lyhörda och visade stor välvilja och flexibilitet för att möta oss i den situationen.

Linnea. A

BRAVURA

Rekommenderad av

Påbörja din resa mot en bättre ekonomi.