Jobba hos oss!

Vi vill att våra medarbetare trivs på jobbet. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet.

Eftersom vi är ett svenskt företag så bjuder vi så klart på fika varje dag och vi vill att du har kul på jobbet. Förutom en bra lön och generös semester så anordnar vi även massor av roliga tävlingar och team building-dagar.

Vad vi erbjuder

Härligt arbetsklimat

Vi vill att våra anställda ska trivas på jobbet. Vi tror starkt på ”Happy employees, happy customers, happy business”.

Generös semester

Vi erbjuder våra anställda 25 dagars semester, val mellan spanska och svenska helgdagar samt flextid.

Fika

Vi är ett svenskt företag, därför bjuder vi självklart på fika varje dag!

Bra kollegor

Vi vill att du har kul på jobbet! Vi anordnar massor av roliga tävlingar, teambuilding-dagar och"Cava-fredag" som våra anställda kallar det.

Lediga tjänster

Vi får in nya uppdrag löpande. Skicka gärna in ditt CV till oss.

Lön och förmåner

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, 37,5 timmars arbetsvecka, hybridkontor, flextid, sjukförsäkring, friskvård, spanskalektioner och mycket mer.