Boka ett möte

På 30 minuter går vi igenom ditt företag och dina mål och ser om vi är rätt partner för dig.

Tack! Vi kommer att höra av oss till dig inom 24 timmar för att höra lite mer om din verksamhet och dina bokföringsbehov.
Fyll i alla obligatoriska fält.

Kontakta oss

Har du frågor? Vi försöker återkomma med ett svar inom 24 timmar.

Moneywise är superbra och lätta att ha att göra med, jag får den servicen jag behöver och upplever Maria som en väldigt duktig redovisningskonsult!🌟

Kaan.S

KASA Säkerhet AB

Vad som verkligen skiljer Moneywise från andra är deras uppmärksamhet på kundservice. De är alltid tillgängliga för att svara på mina frågor och de kommunicerar klart och tydligt. Det har gjort hela processen smidig och bekymmersfri för mig.

Pål K

Servicestart

Ni hjälper mig med det jag behöver på ett bra sätt. Har många kompisar som haft mycket strul med just hjälp av ekonomin innan. Jag skulle rekommendera er till andra.

Christoffer.K

CKV AB

Vi hade ett relativt brådskande behov av en mer senior redovinisningsekonom och kom i kontakt med Moneywise. De lyssnade in vårt behov och kunde snabbt presentera en kandidat som var kvalificerad samt presentera en enkel och konkurrenskraftig prissättning. Vid minskat behov av stöttning än planerat var de lyhörda och visade stor välvilja och flexibilitet för att möta oss i den situationen.

Linnea. A

BRAVURA