November 3, 2023

Varför ska ni outsourca lön och redovisning till oss?

Lön och Redovisning är svårt. Men inte för oss!

Att lägga ut sin redovisning och löneadministration har blivit allt vanligare av den enkla anledningen att det faktiskt är kostnadseffektivt. Utvecklingen av redovisnings- och lönesystem har gått i rasande fart och mycket av arbetet är idag automatiserat. Vi vill dela med oss av den ökade lönsamheten genom att sänka priset, men aldrig på bekostnad av kvalitet. Hos oss får du en personlig konsult och vi svarar ALLTID inom 24 timmar och oftast mycket snabbare än så!

Oavsett om du driver ett litet eller stort företag är det värt mycket att kunna ringa din lönekonsult eller redovisningskonsult och veta att den person du pratar med redan känner till ditt företag. Inte nog med det; hos oss jobbar alla konsulter i team vilket innebär att när någon är sjuk eller ledig, har alla i teamet viss kunskap om ditt företag.

När det kommer till redovisning och löner gäller det att ha rätt kompetens för att ha koll på kollektivavtal, regelverk och lagar. Det har vi! Vi hjälper dig med allt som rör redovisning och lön så att du kan känna dig trygg och kan fokusera på kärnverksamheten.

Skicka ett mail till kontakt@moneywise.se så kan vi visa hur mycket pengar vi kan spara åt er!

Vill du ha råd inom lön och redovisning, tveka inte att kontakta någon av våra erfarna specialister

Kontakta oss

Vänta inte med att påbörja din resa mot en bättre ekonomi